Tosti kapsalon
met Biesheuvel knoflooksaus

Ingrediënten:

  • 1 potje Biesheuvel knoflooksaus
  • 250 g shoarma
  • 2 tomaten
  • 4 tl sambal
  • 8 sneetjes brood of 1 Turks brood
  • 150 g geraspte kaas
  • 100 g ijsbergsla

Bereidingswijze:

Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de shoarma in ca. 8 minuten gaar. Snijd ondertussen de tomaat in kleine stukjes. Wanneer je Turks brood gebruikt,  snijd deze open en in 4 kwarten. 

Besmeer het brood met sambal. Beleg het brood met de shoarma en wat stukjes tomaat en strooi er kaas over.

Wanneer je sneetjes brood hebt gebruikt, doe dan de tosti in een tosti-ijzer of tussen de grill, tot hij grillstrepen heeft. Als je de tosti op Turks brood maakt, doe deze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Doe de sla met een lekkere schep Biesheuvel knoflooksaus er tussen of serveer deze ernaast.

Eet smakelijk! 

Scroll naar top