Voor de chefkok

Natuurlijk verwerk je als kok je eigen ingrediënten. Maar, waarom zou je het jezelf niet iets makkelijker maken wanneer Biesheuvel Knoflook je het pure ingrediënt al klaar voor gebruik kan leveren. De gehakte verse knoflook wordt speciaal voor de kok in 1kg emmers geleverd. 10 kg emmers is ook mogelijk. Tevens hebben wij heerlijke sauzen gemaakt van onze gehakte verse knoflook. U kunt bij ons terecht voor een frisse aioli, een romige knoflookmayonaise en een pittige knoflookketchup.

Voor de verwerkende industrie

Speciaal voor de verwerkende industrie verpakken wij onze verse gehakte knoflook in 10 kg emmers. Biesheuvel levert in verschillen structuren. Sommige eindproducten vereisen nu eenmaal een fijnere structuur dan andere eindproducten. Ook kunnen we de standaard toevoegingen van citroenzuur en/of zout voor de houdbaarheid achterwege laten en het product bijvoorbeeld bevroren leveren.

Wenst u de gehakte verse knoflook in uw eigen verpakking? Dan komen wij hier samen uit.

Kwaliteit en ontwikkeling

Biesheuvel Knoflook heeft een eigen afdeling voor het beheer van de kwaliteit en de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten. Zo blijven we innoveren op het gebied van de teelt en verwerking van de knoflook en kunnen we blijven inspelen op de wensen van de klant met kwalitatief goede en nieuwe producten.

Biesheuvel Knoflook is Global G.A.P., FSSC 22000, Skal, GRASP, Kosher en Halal gecertificeerd. 

Scroll naar top